STORIES TO TELL
JACQUELINE SLENDERS

Jacqueline had als klein meisje al een voorliefde voor ‘al wat mooi is’. Nog leuker vond ze: ‘al wat nog mooier kan’. Als videograaf zet zij verhalen op een voetstuk. Ze haalt de poeha er vanaf en laat de kern schitteren. Een echt verhaal vertellen, begint met goed luisteren en goed kijken, vindt Jacqueline. Met haar tomeloze energie en authentieke manier van werken, maakt ze wezenlijk contact, zowel met de verteller als met kijkers en luisteraars. Ze bruist van de positieve inspiratie en met haar verrassende invalshoeken tovert ze een glimlach op ieders gezicht. Naast haar werk als videograaf, zet Jacqueline zich in voor sociale innovatie door evenementen op de kaart te zetten, zoals Weert in Dialoog. Eigenlijk doet ze niets liever dan creatieve concepten bedenken, maken en de wijde wereld in sturen. Handen uit de mouwen, koppies bij elkaar, verhalen maken & delen en mensen verbinden.

Voor meer informatie en portfolio: www.storiestotell.nl