GITAARPRAKTIJK C
JOURI VAN THUIJL

“Music is a language”

Jouri van Thuijl is inmiddels al tien jaar werkzaam als uitvoerend muzikant, gitaar- en muziekdocent. Sinds kort is hij gestart met zijn eigen gitaarpraktijk. Na het werken bij verschillende muziekscholen in de omgeving werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en bij Perron C vond Jouri de perfecte plek.

Bij Gitaarpraktijk C is iedereen die een passie heeft voor muziek welkom, jong en oud. Niet alleen beginners, maar ook gevorderde muzikanten kunnen (individuele) lessen volgen bij Jouri. Of je nu wil beginnen met je eerste akkoordjes, wil leren soleren, of nu eindelijk eens aan muziektheorie wil beginnen, bij Gitaarpraktijk C ben je op de juiste plek. Naast individuele lessen kun je ook bij Jouri terecht voor workshops en bandcoaching om je band naar een hoger niveau te tillen.

Jouri studeerde aan de Rockacademie in Tilburg en aan het prestigieuze BerkleeMusic (USA). Hij speelt in verschillende bands en formaties waarmee hij al verschillende jaren regelmatig te zien is door het hele land.

Voor meer informatie en portfolio: www.gitaarpraktijkc.nl