ARTVERTISEMENT
STEF MOOREN

Stef Mooren is een van de initiatiefnemers van Perron C, en eigenaar van Artvertisement. Een allround kunstenaar, zo laat Stef Mooren, oprichter en eigenaar van Artvertisement, zich het beste omschrijven. Tekenen en schilderen zitten in zijn bloed. De indrukken die hij in het dagelijks leven ‘verzamelt’, vormen de inspiratie voor zijn werk. Beginnen met een blanco vel papier en vervolgens naar een mooi resultaat toewerken door het te vullen met deze inspiratie. Sinds de oprichting van zijn reclame- en grafisch ontwerpbureau Artvertisement in 2008 past hij deze werkwijze toe voor een keur aan commerciële opdrachtgevers. Stef Mooren ontwierp talloze logo’s, websites, advertentiecampagnes en andere grafische totaalconcepten. Vanuit een professionele en flexibele houding luistert hij aandachtig naar het verhaal van de klant en voorziet hij ieder project van een eigen expressie. Artvertising dus. Het resulteert in verrassende en vernieuwende creaties die de juiste sfeer neerzetten en waarmee Stef Mooren de verwachtingen van de opdrachtgever niet alleen weet te visualiseren, maar ook te overtreffen.

Voor meer informatie en portfolio: www.artvertisement.nl