Saskia Rekmans

C-IN
SASKIA REKMANS

C-in maakt het verschil op interieurgebied. Met een veelzijdig pakket aan interieurdiensten geeft C-in uw woning of bedrijf díe sfeer die bij u of uw merk past. Een interieur waarvan iedereen denkt: that’s worth C-in!

Het creatieve brein achter C-in is Saskia Rekmans. Particulieren en ondernemers kunnen bij haar terecht voor een compleet interieurontwerp, maar bijvoorbeeld ook voor een afzonderlijk kleuradvies of lichtplan. Als u uw woning wilt verkopen, weet C-in met vastgoedstyling de woning voor een breder publiek aantrekkelijker te presenteren.

Retailers maken met C-in de juiste keuze als het gaat om store design en visual merchandising. Saskia Rekmans ontwerpt het winkelinterieur dat naadloos aansluit bij uw retailconcept en geeft advies hoe u een bijzondere winkelbeleving creëert. Het resultaat: meer omzet. Dat is nog eens het verschil maken!

Voor meer informatie en portfolio: www.c-in.nl