Nieuws

Hé zzp’er!

Ben je het thuiswerken zat? Komen de muren op je af? Perron C heeft een werkplek te huur in hartje centrum Weert (in Cwartier, het oude gemeentehuis).

Wat we te bieden hebben:
– Prettige en lichte werkplek voor jezelf.
– Services van Cwartier: o.a. receptie, koffie, vergaderruimtes, dakterras!
– Samen lunchen en/of sparren over (creatieve) zzp-uitdagingen.
– Goeie energie!

ADRES: Cwartier, Beekstraat 54, Weert

HUURPRIJS: €220,00 euro per maand, inclusief internet, servicekosten en koffie (exclusief btw).

VOOR WIE: een (beginnend, gevorderd of dromend) videograaf, architect, illustrator, schilder, dichter, industrieel ontwerper, schrijver, fotograaf, stylist of welk creatief beroep dan ook!

INTERESSE? Mail naar: info@perron-c.nl.

Creatief collectief Perron C
In de raadzaal van het oude gemeentehuis heeft Perron C in 2016 zes kassen gebouwd. Op de vide staan er nog drie. Het zijn super leuke zelfstandige werkplekken, waar je toch soort-van-collega’s hebt. Heel gezellig én productief. Meer informatie over Perron C: www.perron-c.nl.

Daar is-ie dan!

De eerste editie van het Cwartier Magazine, geheel gemaakt door zo’n beetje alle Perroniers in samenwerking met Cwartier en de Cwartiermakers. Een leuk project waarin we veel vrijheid hebben gekregen om tot dit verrassende resultaat te komen. Alle disciplines hebben hun bijdrage geleverd; projectmanagement, conceptontwikkeling, copy, fotografie en grafische vormgeving. Vandaag gepresenteerd tijdens de Cwartier BBQ op de daktuin van het gebouw en de komende tijd voor € 3,95 te koop op een aantal plekken in de stad (Cigo Van Bun – Muntpassage 7, Warenhuis Conceptstore – Beekstraat 54, Bruna – Markt 11-13).

#trotsop #perronCproject

Aan het werk!

Alle Perroniers in opperste concentratie… Er worden allerlei toffe ideeën bedacht tijdens een brainstormsessie over onze samenwerking met Cwartier.

 

Nieuwe wanden

Zo, Perron C valt niet meer te missen binnen Cwartier 🙂 We zijn helemaal happy met onze nieuwe knallende wanden, geïnspireerd door de natuur maar met een grafisch Perron C-tintje. Met dank aan Multisign2 belettering&vormgeving!

Op zoek naar een nieuwe Perronier!

Perron C zoekt een nieuwe collega! We hebben een hele mooie werkplek te huur: een (tuin)kas op de vide bij Cwartier. Op dit moment huizen er in en naast de oude raadzaal 8 Perroniers en zijn we op zoek naar een jonge, professionele en ondernemende aanvulling op ons collectief! Ben of ken jij een culturele professional die op zoek is naar een werkruimte op een inspirerende locatie? Neem contact met ons op via info@perron-c.nl. Om kennis te maken met alle Perroniers, kijk hier.

perronc-18

Perron C verhuist naar Cwartier!

De contracten zijn getekend, de metamorfose is voltooid. De raadszaal in het voormalige stadhuis in Weert is ons nieuwe, creatieve werkdomein! Met 9 kassen hebben we de zaal en de vide ervoor een nieuwe, moderne invulling gegeven en krijgt elke Perronier een eigen kas als werkplek. Perron C is klaar voor de volgende fase; op een prachtige locatie in het hart van de stad.

perronc

Perron C bouwt aan haar droom

Het gerucht zingt al een tijdje door de stad. Gaat ons creatieve collectief verhuizen?

Perron C speelt graag open kaart – we houden niet van geheimen en maken het ook niet spannender dan het is. Dus: JA, we oriënteren ons op een andere locatie. En NEE, de plek staat nog niet vast. We verkennen de horizon. Zodra de knoop is doorgehakt, laten we jou dat hier als eerste weten.

De stip is gezet. We zoeken een locatie waar we onze droom kunnen verwezenlijken. Waar we als eenheid beter kunnen laten zien wie we zijn en wat we in huis hebben. Waar we makkelijker verbindingen leggen met andere creatieve ondernemers in Weert. En last but not least: waar we jong creatief talent een podium bieden. Een beoogd concept dat op onze huidige locatie – het bedrijfsverzamelgebouw Perron 8 aan de Parallelweg – moeilijk te realiseren valt.

Dus….. wordt vervolgd.