Het gerucht zingt al een tijdje door de stad. Gaat ons creatieve collectief verhuizen?

Perron C speelt graag open kaart – we houden niet van geheimen en maken het ook niet spannender dan het is. Dus: JA, we oriĆ«nteren ons op een andere locatie. En NEE, de plek staat nog niet vast. We verkennen de horizon. Zodra de knoop is doorgehakt, laten we jou dat hier als eerste weten.

De stip is gezet. We zoeken een locatie waar we onze droom kunnen verwezenlijken. Waar we als eenheid beter kunnen laten zien wie we zijn en wat we in huis hebben. Waar we makkelijker verbindingen leggen met andere creatieve ondernemers in Weert. En last but not least: waar we jong creatief talent een podium bieden. Een beoogd concept dat op onze huidige locatie – het bedrijfsverzamelgebouw Perron 8 aan de Parallelweg – moeilijk te realiseren valt.

Dus….. wordt vervolgd.