De kansen van
creativiteit & verbinding

Wanneer ontstaan goede ideeën? Vaak op onverwachte momenten of tijdens leuke ontmoetingen. En vooral: als niet voor de hand liggende disciplines worden gecombineerd. De bij Perron C aangesloten ondernemers zijn vrije geesten die creatief zijn en uitblinken in hun vak. Met het enthousiasme en lef om verder te kijken, kennis te delen en nieuwe wegen in te slaan. Perron C is creatief, maar ook zakelijk. Naast autonome kunstenaars, treft u professionals die precies weten hoe een doeltreffend eindresultaat tot stand komt. Volgens afspraak, maar met nét dat beetje meer. Een plus die u kan helpen om verder te komen, een verrassend nieuwe richting in te slaan of gewoon super fijn samen te werken.


C
CREATIEF. INNOVATIEF. ONDERNEMEND.


Delen is vermenigvuldigen

De individuele Perroniers werken voor diverse opdrachtgevers in en om Weert, maar ook ver buiten de Limburgse ‘roots’ van Perron C. Soms solo, soms in groepsverband. Kleine, grote en middelgrote bedrijven, profit en non-profit en ook particulieren kloppen bij ons aan. Die diversiteit past bij de verscheidenheid van onze diensten, disciplines en personen.
De grote plus van werken met Perron C is dat de lijntjes heel kort zijn. Intern, tussen alle Perroniers, maar ook met opdrachtgevers en collega’s buiten Perron C wordt laagdrempelig samengewerkt. Grenzen vervagen, krachten worden gebundeld en kennis wordt gedeeld. Samen weet je meer en ben je een stuk creatiever!

Maak kennis met onze Perroniers!