INGE KORTEN
GRAFISCH ONTWERP

Inge Korten is een van de initiatiefnemers van Perron C en maakt krachtige concepten en ontwerpen voor drukwerk en digitale media. Hierin streeft ze naar eenvoud, de visualisatie van de essentie van een bedrijf of product. Samen met haar opdrachtgevers gaat ze op zoek naar de kern. Alles wat niet nodig is wordt weggegooid, waardoor de inhoud ten volle tot zijn recht komt en zijn doel bereikt.

Wat je aandacht geeft groeit. Inge neemt de tijd om iets te maken dat niet vluchtig is. Waar je naar blijft kijken en waar je een volgende keer iets nieuws in ziet. Haar stijl is persoonlijk, zorgvuldig en minimalistisch. Ze is ervan overtuigd dat je grote dingen kunt bereiken door aandacht en liefde te hebben voor ieder detail.

Voor meer informatie en portfolio: www.ingekorten.nl