Perroniers

Alle Perroniers zijn werkzaam in het hoofdCwartier in de Beekstraat in Weert.

Disciplines

INGE KORTEN

Inge Korten (1986) is een van de initiatiefnemers van Perron C en werkt sinds haar afstuderen aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in 2008 als zelfstandig grafisch ontwerper.

Inge ontwerpt heldere communicatie met aandacht voor detail. Communicatie, online en offline, die prikkelt, enthousiast maakt en inspireert. Inge luistert, onderzoekt en visualiseert datgene wat uniek maakt. Ze verwijdert ruis, creëert nieuwe structuren en maakt opvallend door een helder concept en een sterke identiteit. Daarbij wordt een combinatie van analoge en digitale technieken gebruikt.

Inge werkt voor diverse klanten in de non-profit en commerciële sector, zowel voor grote als kleine bedrijven en startende ondernemers. Ze ontwerpt o.a. boeken, flyers, kaarten, logo’s, jubileumalbums, visitekaartjes en websites.

Voor meer informatie en portfolio: www.ingekorten.nl