COMMUNICATIEBUREAU SAS
SASKIA VERDONSCHOT

Communicatie is overal. Het draagt facetten in zich van persoonlijk tot corporate niveau; het is met alle zintuigen waarneembaar; het leidt altijd tot iets. Kortom, dat maakt goede communicatie onmisbaar. Maar waar begin je?
Bij het begin natuurlijk! Een inhoudelijk verhaal dat antwoord geeft op vragen zoals: Waarom doet je organisatie wat zij doet? Wat vindt de organisatie belangrijke waarden? Wat wil je dat je merk betekent voor iemand? Wie is jouw doelgroep? …

Saskia duikt graag in vraagstukken op het gebied van profilering en branding. Daarna zet ze als projectmanager maar wat graag haar tanden in het naadloos op elkaar laten aansluiten en elkaar versterken van de meest uiteenlopende communicatieuitingen met oog voor de ontvanger. En dat in samenwerking met haar creatieve netwerk.

Voor meer informatie en portfolio: LinkedIn