ONTWERP + MEER
PETER PAGIE

Peter Pagie is al sinds 2007 een wat vreemde eend in de Weertse (ontwerp)bijt. Opvallend anders, opvallend duidelijk, opvallend veelzijdig en opvallend flexibel. Waarom wordt het tijd dat je dit bureau leert kennen vraag je je af? Wel… Iedereen heeft in 2015 wel íets gezien rond het internationale themajaar ‘Van Gogh • 125 years of inspiration’… Wist je dat dit bureau daar de hele huisstijl en website voor ontwikkelde? Wereldkampioen en wieler-fenomeen Peter Sagan loopt niet altijd in zijn regenboogtrui, soms trekt hij een t-shirt aan ontworpen door Peter. De wereldvermaarde producer van o.a. Blondie, The Ramones en ook Pavarotti, Craig Leon, liet recent twee websites ontwikkelen door Peter. Muziekcentrum de Bosuil maakt al jaren gebruik van verschillende diensten en sinds kort is deze grafische duizendpoot onderdeel geworden van het creatieve collectief Perron C. Ben je ook zo benieuwd naar het verhaal achter Peter Pagie, kom dan eens naar de vide (de trap op) van Cwartier. Kom kijken in de schappen naar recent werk en brainstorm met Peter over wat hij voor jou kan betekenen… en dat is meestal meer dan je dacht voordat je de trappen besteeg!

Voor meer informatie en portfolio: peterpagie.nl