MACKUS & CO
THIJS MACKUS

Circulaire impact, samen, nieuwe balans

Een nieuwe balans tussen mens, en moederaarde. Dat is keihard nodig. Met Mackus & CO streef ik naar een nieuwe balans in de infrasector. Mackus & CO staat voor Circulaire Oplossing met impact.  Ik help bedrijven en overheden invulling te geven aan duurzamere infra en gebiedsontwikkelingen.  Elke nieuwe brug, viaduct, parkeergarage, woonwijk of bedrijventerrein is een kans om Nederland mooier én duurzamer te maken. Een kans voor een nieuwe balans tussen mens en moederaarde. Ik krijg energie van projecten waar architecten, constructeurs, ontwerpers, begroters, uitvoerders, ecologen op innovatieve en creatieve wijze samenwerken om tot duurzamere oplossingen te komen. Met Mackus & CO draag ik hieraan bij en komt mijn passie voor duurzaamheid, mijn kennis over (civiele) techniek en mijn ervaring in het samenwerken in projectteams.

Thijs@mackusco.nl
www.mackusco.nl
06 83 63 33 53