Perroniers

Alle Perroniers zijn werkzaam in het hoofdCwartier in de Beekstraat in Weert.

Disciplines

MACKUS & CO
THIJS MACKUS

Mackus & CO staat voor Circulaire Oplossingen met impact in de infra.

Als Mackus & CO richt ik me zowel op opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infra. Ik zet mijn ervaring in om kennis van circulair bouwen te delen en in projecten tot circulaire ontwerp oplossingen te komen. Circulair bouwen is de toekomst maar niet iedereen is hier al klaar voor. Ik help bedrijven en overheden zich hier op voor te voorbereiden.

De snelste route naar circulair bouwen is in aanbestedingen circulair bouwen uit te vragen of aan te bieden. Hier komt mijn passie voor circulair bouwen en jarenlange ervaring in tenderen samen. Juist in aanbestedingen is veel circulaire impact te maken. Ik blijf opdrachtnemers dan ook graag helpen met onderscheidende (circulaire) EMVI plannen en ik help opdrachtgevers graag bij het in de markt zetten van goede (circulaire) projecten.

Thijs@mackusco.nl
06 83 63 33 53