ALESSANDRO CAU
DESIGN & PROCESBEGELEIDING

Alessandro maakt procesverbeteringen inzichtelijk en begrijpbaar door middel van workshops & design.

Aanleiding
Tijdens transitie-projecten wordt er nagedacht over een verre of nabije toekomst, maar daarbij ontstaat vaak onduidelijkheid over welke concrete stappen er op korte termijn gezet kunnen worden om deze mogelijke toekomst te bereiken.  

De meeste organisaties hebben de nodige kennis voor het realiseren van deze transities niet in huis, en zijn daarom afhankelijk van diverse externe partijen. Om regie te kunnen houden op dit ontwikkelproces is het van belang dat je als organisatie ten aller tijde zicht hebt op de totale transitie, van planning tot ambitie.

Oplossing
Alessandro is gespecialiseerd in het begeleiden van transitie-projecten en het ontwerpen van complexe processen en systemen. Door middel van workshops en 1-op-1 sessies maakt hij samen met klanten en externe vakspecialisten zichtbaar wat de delta is tussen de huidige-, geplande en gewenste situatie.

Door het bepalen van concrete planning stappen helpt hij klanten om samen met experts vanuit verschillende disciplines gezamenlijk naar één toekomstbeeld toe te werken.

Voor meer informatie neem contact op met
Alessandro@denkbeelddesign.nl